έπιπλα σαλόνια

Το Katalogos.info είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης επίπλων στο οποίο συγκεντρώνουμε έπιπλα κατασκευασμένα στην Ελλάδα από άριστα υλικά, διότι προτεραιότητα για μας έχει η αντοχή και η άνεση των επίπλων. Εξυπηρετούμε Ελλάδα και Κύπρο.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών και στον τρόπο κατασκευής. Τα έπιπλά μας ξεχωρίζουν επειδή έχουν ενισχυμένη κατασκευή σκελετού η οποία εγγυάται την μακρόχρονη αντοχή στις πιέσεις, μιας και το σαλόνι είναι ένα έπιπλο που δέχεται την πιο συχνή και βαριά χρήση. Τα υφάσματα που επιλέγουμε είναι αλέκιαστα και αδιάβροχα που αντέχουν στη χρήση και δεν ξεθωριάζουν. Τα γεμίσματα μέσα στα μαξιλάρια είναι από επιλεγμένες ποιότητες αφρολέξ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το άνετο κάθισμα που παράλληλα είναι σταθερό και δεν πέφτει με τον καιρό.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε καλύτερη τιμή συνδυασμένη με άψογη ποιότητα των κατασκευών μας, δεν προχωρήσαμε στη δημιουργία φυσικής έκθεσης η οποία θα επιβάρυνε την τελική τιμή πώλησης επίπλου. Έτσι όλα μας τα έπιπλα υπάρχουν μόνο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα, εκτός από τηλεφωνική παραγγελία, να γίνει και online, συμπληρώνοντας την φόρμα αποστολής παραγγελίας. Ωστόσο, υπάρχει και η δυνατότητα να τα δείτε από κοντά. Για να δείτε τα έπιπλα μας, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που σας βολεύει. Πατήστε εδώ για στοιχεία επικοινωνίας.

Έχετε απορίες; Καλέστε μας
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
About us
Καναπές - γωνία

Γωνιακός καναπές με ύφασμα τύπου αλκανταρα αδιάβροχο, με ανάκλιντρο δεξιά. Το ... περισσότερα

Scroll