Ράφια διακόσμησης για σπίτια και καταστήματα

Ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση ή ανακαινίζετε το κατάστημά σας; Η εταιρεία Exoplismos βρίσκεται εδώ για να σας προσφέρει επαγγελματικό εξοπλισμό σε χαμηλές τιμές αλλά και να σας βοηθήσει στο design του χώρου σας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως η σωστή επίπλωση, η τοποθέτηση των προϊόντων και ο χαρακτήρας του χώρου σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμπορική επιτυχία.

 

Τα προϊόντα της Exoplismos είναι ξεχωριστά και η εμπειρία της εταιρείας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε στο χώρο σας τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να τραβήξετε την προσοχή των πελατών σας και να εισέλθουν στο κατάστημα. Στη συνέχεια ο τρόπος με τον οποίο εκτίθενται τα προϊόντα σας είναι αυτός που θα προσελκύσει και βοηθήσει τους πελάτες σας να περιηγηθούν στο κατάστημα και στο τέλος να πραγματοποιήσουν τις αγορές θέλουν.

 

Η Exoplismos με πολυετή πείρα στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων προσφέρει προϊόντα ποιότητας στους πελάτες της σε προσιτές τιμές. Εκτός από ράφια για καταστήματα και άλλα μέσα προβολής των προϊόντων εμπορεύεται κατασκευές προβολής με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την αύξηση της λειτουργικότητας του κάθε καταστήματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένας καλαίσθητος χώρος λειτουργεί θετικά όχι μόνο στην ψυχολογία των πελατών, αυξάνοντας την αγοραστική τους ικανότητα, αλλά και των υπαλλήλων μιας και εργάζονται σε έναν πιο ευχάριστο χώρο.

 

Στη Exoplismos θα βρείτε μια εταιρεία που αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών και ικανοποιεί στο μέγιστο τις επιθυμίες του καταστηματάρχη. Τις υπηρεσίες απολαμβάνουν επιχειρηματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα που αναζητούν οικονομικές και ποιοτικές λύσεις για την προβολή και την αποθήκευση των προϊόντων τους. Η πολυετής πείρα στον σχεδιασμό καταστημάτων καθώς και η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων προσφέρουν στους πελάτες της εταιρείας καινοτόμες λύσεις.

 

Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στον ποιότητα των υλικών αλλά και την εργασία των τεχνικών της. Σχεδιάζει τους αποθηκευτικούς χώρους του καταστήματος με τέτοιον τρόπο ώστε να υπάρχει η μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στην αποθήκη είναι ανθεκτικός και μεγάλης αντοχής.

 

Η εταιρεία Exoplismos δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς εξοπλισμού καταστημάτων:

 

Σχεδιασμός καταστήματος: Με τη σωστή οργάνωση του χώρου, εξοπλισμό υψηλής αισθητικής και εργονομία η επιτυχία του καταστήματος είναι σίγουρη.

 

Διαμόρφωση χώρου: Η εμπορική επιτυχία ενός καταστήματος βασίζεται στη σωστή διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου η οποία θα προσελκύει τους πελάτες και θα εκθέτει τα προϊόντα με κατάλληλο τρόπο.

 

Οργάνωση αποθήκης: Η σωστή οργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορεί το προσωπικό να εξυπηρετήσει γρήγορα και με ασφάλεια τους πελάτες.

 

Εξοπλισμός καταστημάτων: Θα βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να προβάλλετε σωστά τα προϊόντα σας σε χαμηλές τιμές με την ποιότητα της Exoplismos.

 

Τα προϊόντα της Exoplismos διακρίνονται για το χαμηλό κόστος και το υψηλό design. Κατασκευασμένα από υλικά ποιότητας όπως μέταλλο, ξύλο ή γυαλί καθώς και συνδυασμούς τους είναι άκρως λειτουργικά και ανθεκτικά ενώ θα δώσουν νέα αισθητική σε κάθε χώρο. Στον κατάλογο των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία θα βρείτε: ράφια, γόνδολες, ράφια βαρέως και ημιβαρέως τύπου, σταντ – προβολές, καλάθια και καρότσια αγορών, ταμεία καταστημάτων, μεταλλικά ράφια, πλάτες slat, σταντ ένδυσης και κρέμασης ρούχων, πάγκους προβολής, πάγκους μαναβικής και πολλά άλλα.

Έχετε απορίες; Καλέστε μας
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ράφια διακόσμησης για σπίτια και καταστήματα
Καναπές - γωνία

Γωνιακός καναπές με ύφασμα τύπου αλκανταρα αδιάβροχο, με ανάκλιντρο δεξιά. Το ... περισσότερα

Scroll